slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Вітаємо з професійним святом - Днем залізничника! 4/11/2011

Спеціалізована державна податкова інспекція по роботі з великими платниками податків у м. Дніпропетровську вітає колектив ДП „Придніпровська залізниця” з професійним святом.

ДП „Придніпровська залізниця” є одним з найбільших стратегічно важливих для економіки України підприємством, платежі якого займають значне місце в загальній сумі надходжень до Державного бюджету.

ДП „Придніпровська залізниця” займає друге місце серед залізниць України за обсягами вантажоперевезень та здійснює третину перевезень по Укрзалізниці. Вона обслуговує переважно Дніпропетровську, Запорізьку області та АР Крим.

За результатами роботи ДП „Придніпровська залізниця” за 10 місяців поточного року забезпечено своєчасні розрахунки з бюджетами всіх рівнів в сумі 1041,5 млн. грн., що складає майже 30 відсотків від загальної суми надходжень по Спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Дніпропетровську.

Прийміть наші щирі побажання доброго здоров'я, щастя, оптимізму, творчого натхнення в роботі, досягнення поставлених цілей, стабільності і впевненості в завтрашньому дні. Нехай вас супроводжує удача та успіх! Нехай щастям і радістю буде наповнене ваше життя!

СДПІ по роботі з ВПП у м. Дніпропетровську