slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На 100% готові до зимового періоду 10/11/2011

Усі структурні підрозділи та інфраструктура Придніпровської залізниці повністю готові до роботи в осінньо-зимовий період. Виконано необхідні ремонти у виробничих будівлях та спорудах, підготовлено енергетичне, транспортно-складське, житлове-комунальне господарство, а також соціальну сферу, перевірено підйомно-транспортне устаткування та рухомий склад, що буде задіяний у зимових перевезеннях. Відремонтовані залізничні колії, контактна мережа, снігоочисна і снігоприбиральна техніка. Загалом на ці заходи залізниця направила 461 млн 200 тис. грн.

Власні котельні магістралі (їх 691, з яких 12 обслуговують комунально-виробничу та 5 – житлово-соціальну сферу) також підготовлені до безперебійної подачі тепла.

Прибирання снігу із залізничних колій під час снігопадів здійснюватимуть 19 снігоочисних машин СДПМ, 22 снігозбиральні машини СМ-2 та 51 одиниця автодорожньої снігоприбиральної техніки (трактори, бульдозери тощо).

Для прибирання снігу зі стрілочних переводів їх обладнали пневмодувами (2381 од.) та електрообігрівом (234 од.) Також на залізниці створили 209 чергових аварійних бригад, у тому числі 60 – для ремонту будівель і споруд та 74 - по енергогосподарству.