slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Реконструйовано шляхопровід в м.Синельникове 30/11/2011

Придніпровська залізниця спільно з обласною владою реконструювала шляхопровід у центральній частині місті Синельникове. Урочисте відкриття відбулося 29 листопада 2011 року.

Реалізований проект є гарним прикладом плідної співпраці залізниці та обласної влади. Укрзалізниця закликає й надалі обласні ради брати активну участь у питаннях, пов'язаних з облаштуванням переїздів, а також з організацією приміського руху поїздів.

За словами начальника Придніпровської залізниці Олександра Момота, сьогодні, в рамках комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини, в області проходить масштабна модернізація інфраструктури. «І у цьому процесі активну участь бере Придніпровська залізниця. Ми переконані, що плідна співпраця залізничників та обласної влади забезпечить успішну реалізацію усіх необхідних проектів. Цього року Придніпровська залізниця відремонтувала 133 залізничних переїздів, а в місті Марганець введений в експлуатацію новий шляхопровід та під'їзні шляхи », - підкреслив Олександр Момот.

Вартість реконструкції склала 2,4 млн грн, з них 1 млн грн - кошти Придніпровської залізниці, 1,4 - млн грн з держбюджету. В рамках реконструкції шляхопроводу довжиною понад 111 м встановлено 460 м бар'єрних огороджень, облаштовано 1128 м² асфальтобетонного покриття, обладнано 460 м² тротуарів. У результаті реконструкції підвищено дорожню безпеку руху та покращено умови пересування транспорту.

Шляхопровід, який об'єднує центральну і східну частину міста Синельникове, після завершення реконструкції було передано у власність територіальної громади міста.

Довідка: На сьогодні діє 5574 залізничних переїздів, в тому числі 2633 з автобусним рухом.

У рамках Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах у 2011 році обладнано автоматикою залізничних переїздів з автобусним рухом – 3, відремантовано капітальним ремонтом – 62, укладано переїзного настилу із збірного залізобетону – 131, закрито – 39 переїздів.