slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Святий Миколай привітав дітей залізничників 19/12/2011

До дня Святого Миколая в управлінні Придніпровської залізниці пройшло новорічне свято, учасниками якого стали близько 70 дітей працівників різних служб підприємства. Дітвору віком від 5 до 14 років гостинно зустрічали Святий Миколай та Зимонька-Зима, що приготували для своїх гостей силу-силенну подарунків, ще й солодкий стіл на додачу.

А концертні номери до свята підготували самі запрошені, адже серед них виявилось чимало талантів, які опановують співочу, хореографічну й декламаторську майстерність у гуртках та творчих колективах і охоче демонструють її на різних конкурсах. Тож нудно не було нікому, бо веселі пісні змінювались запальними танцями, а ті, своєю чергою, - віршованими привітаннями й гуморесками.

Не дозволяла дітворі нудьгувати й галаслива та кумедна гостя новорічного свята – Стара Шапокляк, яка розважала присутніх загадками, іграми й хороводами.

Як розповів Яків Куриленко, голова об’єднаної профспілки служб ДП «Придніпровська залізниця», що виступила організатором цього заходу, «під час підготовки до новорічного свята вирішили порадувати, насамперед, дітей із малозабезпечених та неповних родин, а також творчо обдарованих. Хоча жодна дитина з родини залізничників Придніпровської до Нового року не залишиться без приємних сюрпризів – усі отримають солодкі подарунки та запрошення на святкові вистави під час шкільних канікул. Це вже стало на підприємстві доброю традицією».