slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пасажир повинен викупити ціле купе 27/12/2011

Наказ Міністерства інфраструктури України про порядок для перевезення собак в поїздах набирає чинності з 30 грудня.

В купе пасажирського чи швидкого поїзда пасажиру дозволяється перевозити собаку лише за умови викупу ним усіх місць купе. Великі собаки (вище 45 см, не більше однієї) повинні перевозитися в намордниках на ланцюжках або ременях, малі собаки - в ящиках, корзинах, клітках (не більше двох тварин).

У вагонах купе з місцями для сидіння інших категорій поїздів (швидкісних, високошвидкісних т.д.) перевозити собак дозволяється на таких же умовах, якщо місця відокремлені.

У регіональних поїздах великих собак можна перевозити тільки в крайніх тамбурах першого і останнього вагонів під наглядом супроводжуючого, а малих собак дозволяється розміщувати під місцями для сидіння в ящиках, корзинах, клітках (не більше двох тварин).

Для дрібних кімнатних тварин (крім собак) і кімнатних декоративних птахів доступні всі типи вагонів незалежно від наявності ручної поклажі. Вони повинні перевозитися в ящиках, корзинах, клітках (не більше одного місця ручної поклажі) і вільно розміщуватися на місцях, відведених для ручної поклажі.

Для собак, дрібних кімнатних тварин і кімнатних декоративних птахів обов'язкова наявність ветеринарного документа, оформленого належним чином.