slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні колеги! 29/12/2011

Від усього серця вітаємо вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим – найвеселішими та найулюбленішими святами року.

Вони щоразу повертають нас у щасливе дитинство, коли кожен очікував дива, вірив, що справдяться його найзаповітніші мрії, а казка стане реальністю. Свято приходило у наші оселі лісовими пахощами красуні-ялинки, яскравим блиском її прикрас, мерехтінням вогнів, довгожданими подарунками, усмішками й піднесеним настроєм, дивовижною атмосферою родинного свята.

Нехай ця традиція не переривається ніколи, а радість новорічного свята для вас не затьмарять ні висока відповідальність дорослого життя, ні його нелегкі виклики.

Щастя вам – особистого й сімейного, міцного здоров’я, сил і наснаги, аби гідно долати життєві й службові труднощі, навіть у найважчі хвилини залишатися людиною, матеріального добробуту й душевного благополуччя, вірних друзів, високої й світлої любові, що зігріватиме серце й душу. Нехай у вашому житті завжди залишається місце для казки, омріяне обов’язково збудеться, а кожен прийдешній день несе лише добро, радість і зоряні успіхи.

З повагою,

начальник Придніпровської залізниці О.І. Момот

голова Дорпрофсожу О.В. Букреєв