slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці бережуть своїх працівників від холоду й травм 3/2/2012

Тривалі морози, що місцями досягають позначки мінус тридцять за Цельсієм при сильному вітрі, значно ускладнюють діяльність служб Придніпровської залізниці, які займаються вантажними та пасажирськими перевезеннями, утриманням в справному стані локомотивного й вагонного парку, колій тощо.

Водночас складні погодні умови спонукають посилювати увагу до безпеки працівників підприємства, особливо тих, що працюють на відкритому повітрі.

Щоб унеможливити обмороження, застудні та запалювальні захворювання серед персоналу, на Придніпровській залізниці наразі задіяно близько 700 пунктів обігріву та 600 приміщень для сушіння одягу працівників, причому сто три пункти обігріву і сорок шість приміщень для сушіння одягу були відремонтовані у ході робіт з підготовки до роботи взимку 2011-2012рр.

Встановлено спеціальні перерви, під час яких залізничники, що працюють на відкритому повітрі, можуть зігрітись у пунктах обігріву, випити чаю й поїсти гарячого.

Посилено контроль за наявністю та носінням зимового спецодягу та взуття.

З усіма працівниками проведено бесіди з метою запобігання обмороженню й травмуванню під час трудового процесу в складних погодних умовах. Задля останнього територія станцій і вокзалів, локомотивних і вагонних депо посипається піском та спеціальними реагентами.

Випадків обморожень працівників по Придніпровській залізниці немає.