slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2011 році на Придніпровській залізниці зменшився невиробничий травматизм 9/2/2012

У 2011 році на Придніпровській залізниці суттєво зменшилась кількість випадків невиробничого травматизму. Так, якщо в 2010 році на об’єктах залізничної інфраструктури магістралі було травмовано 203 особи, не пов’язані з виробництвом, у тому числі 127 смертельно, то минулого року – 145 (-28,6%) і 80 (-37%) відповідно.

Цих результатів досягнуто завдяки послідовній інформаційно-роз’яснювальній роботі, яку проводили фахівці з охорони праці Придніпровської залізниці.

Так, для попередження випадків травмування сторонніх осіб, насамперед, неповнолітніх, на підприємстві двічі за минулий рік оголошувались місячники з профілактики невиробничого травматизму серед учнів шкіл, ліцеїв, коледжів, студентів вишів, розташованих у районах, прилеглих до залізничних колій. Загалом проведено 931 лекцію, їх прослухали майже 52 тисячі учнів та студентів.

Торік на підприємстві надруковано й поширено серед громадян понад 20 тис. інформаційних пам’яток з правилами безпечного поводження на об’єктах залізничного транспорту.

До інформаційно-роз’яснювальної роботи широко залучались засоби масової інформації, ефективно використовувались можливості широкоформатної наочності.

На вокзалах та станціях залізниці через гучномовний зв’язок пасажирам постійно нагадували про наслідки легковажності поблизу залізничних колій, у поїздах та на об’єктах залізничної інфраструктури.

Профілактична робота на Придніпровській залізниці триватиме й надалі.