slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники Криму ліквідують наслідки негоди в робочому порядку 9/2/2012

Останніми днями Кримський півострів потерпає від штормової негоди. Незвичні для півдня тривалі холоди супроводжуються поривчастим вітром, який місцями сягає 30 мс, призводить до утворення снігових переметів в одних місцях і фактично оголює землю в інших.

Кримські залізничники, які ще з осені планово готувалися до можливої зимової негоди, працюють у робочому порядку. На вокзалах, станціях і приміських залізничних платформах ведуться снігоприбиральні роботи.

Під посиленим контролем пристрої сигналізації, централізації та зв’язку, контактна електромережа, опори й тягові підстанції, а також мережі водо-, теплопостачання й каналізації.

Організовано цілодобове чергування аварійних і снігоочисних бригад. Залізничники, що працюють на відкритому повітрі, забезпечені теплим одягом і взуттям, а також гарячим чаєм. Діють пункти обігріву й сушіння одягу.

Інтенсивні снігоочисні роботи ведуться на дільницях Крим – Чистопілля –Владиславівка, Відрадна – Сімферополь – Севастополь – Комишева бухта, Джанкой – Новоолексіївка, Остряково – Саки – Євпаторія, Мелітополь – Джанкой – Вадим, де на окремих ділянках снігові перемети сягають одного метра.

Усього в снігоборотьбі задіяно чотири снігоприбиральні машини СМ-1 та понад 300 працівників Кримської дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці.

Вантажні й пасажирські перевезення здійснюються за графіком.