slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Напередодні 23 лютого на Придніпровській залізниці пройшла зустріч поколінь 21/2/2012

Напередодні Дня захисника Вітчизни на Придніпровській залізниці пройшла зустріч залізничників-ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-афганців та молодих спеціалістів магістралі.

Захід провели у музеї Придніпровської залізниці. Тут ветерани отримали нагоду пригадати добре відомі їм сторінки історії підприємства, чимало з яких вони написали своєю працею й військовою доблестю, а молоде покоління – трохи більше дізнатись про розвиток і становлення магістралі, на якій вони нині працюють.

Присутніх тепло привітали голова Дорпрофсожу Придніпровської залізниці Олександр Букрєєв та заступник начальника служби кадрів, навчальних закладів і соціальних питань Юрій Кнець.

Звертаючись до гостей, Олександр Букрєєв побажав учасникам бойових дій здоров`я та довголіття.

«Свято захисника Вітчизни ми завжди відзначаємо з гордістю. Цього дня згадуємо та вшановуємо усіх, хто захищав нас та нашу країну. Невипадково зустріч ми провели разом з молодим поколінням. Для них це унікальна можливість почути з перших уст про воєнні роки та події, поспілкуватись з ветеранами, воїнами-афганцями», - відзначив Олександр Букреєв.

Перед колегами і молоддю також виступив генерал-майор Дніпропетровської залізничної бригади Володимир Каковін, який розповів про участь підрозділу у воєнних подіях.

Голова профспілкового комітету Дніпропетровського моторвагонного депо Ігор Москаленко та заступник голови молодіжної ради Дорпрофсожу Сергій Дорожко від імені молодих працівників Придніпровської залізниці подякували воїнам за мужність та звитягу, а ще за знання й досвід, якими старше покоління залізничників Придніпровської щедро ділиться з молоддю.

Усі присутні учасники бойових дій отримали Почесні грамоти та квіти від керівництва Придніпровської залізниці.