slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізничному вокзалі Дніпропетровськ проходить виставка-конкурс творчих робіт 29/2/2012

На залізничному вокзалі Дніпропетровськ проходить творча виставка-конкурс робіт працівниць вокзалу та їхніх дітей, присвячена 8 Березня.

У конкурсі взяли участь 22 юні учасниці та 25 дорослих, наймолодшій з яких 3 роки, найстаршій – 58.

Майстрині виставили на загальний огляд 170 своїх творчих робіт: малюнки, вишивку, плетені вироби, ліпнину, вироби з бісеру тощо.

За словами керівника профкому первинної профспілкової організації вокзалу Дніпропетровськ Ірини Солошенко, охочих узяти участь у конкурсі не бракувало, оцінити ж творчість працівниць вокзалу та їхніх донечок щодня приходять більше 150 пасажирів чи відвідувачів.

«Кожна працівниця, яка взяла участь у виставці-конкурсі, показала себе гармонійною, творчою та багатогранною особистістю. Ми пишаємось своїми колегами та щиро вболіваємо за кожну. Також вдячні керівництву вокзалу Дніпропетровськ за те, що підтримало творчу ініціативу наших колег і надало приміщення для проведення виставки-конкурсу», - розповіла Ірина Солошенко.

Конкурс триває з 28 лютого 2012 року. Усіх бажаючих побачити та оцінити майстерність і талант жіноцтва залізничного вокзалу Дніпропетровськ тут чекають щодня до 3 березня з 12.00 до 13.00 год.

Роботи-переможниці визначать у день Березневого свята. Усі юні учасниці виставки неодмінно отримають заохочувальні призи, а от призові місця серед дорослих розподілять за підрахунком голосів відвідувачів.