slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Закликаємо пасажирів бути уважними на залізничних об’єктах 14/3/2012

Одним з найважливіших завдань Придніпровської магістралі є запобігання невиробничому травматизму на залізничних об’єктах.

З цією метою на усіх вокзалах і станціях підприємства пасажирів регулярно сповіщають по гучному зв’язку про правила особистої безпеки на залізничному транспорті, а також про наближення й відправлення поїздів, проведення біля пасажирських платформ та в місцях переходу через залізничні колії маневрових робіт.

Усі вокзали й станції Придніпровської залізниці обладнані стендами з інформацією попереджувального змісту, з правилами безпеки на залізничному транспорті можна ознайомитись і у вагонах пасажирських та електропоїздів.

Постійною є практика проведення місячників профілактично-роз’яснювальної роботи із запобігання випадкам невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед учнів навчальних закладів, розташованих у районах, прилеглих до залізничних колій.

Дбають на підприємстві і про належний стан залізничних переїздів, посадкових платформ, зовнішнього освітлення станцій та вокзалів, аби унеможливити травмування тут пасажирів, відвідувачів чи власного персоналу.

За статистикою, більшість нещасних випадків невиробничого характеру на залізничних об’єктах трапляється через недотримання громадянами елементарних правил поведінки на залізничному транспорті: перехід залізничних колій перед поїздом або зразу після його проходу, у невстановлених місцях чи під вагоном; ходіння по залізничних коліях або на близькій відстані від них, знаходження на самому краю платформи.

З початку 2012 року через порушення правил безпеки на залізничному транспорті на об’єктах Придніпровської залізниці травмувались 13 громадян, з них 8 – смертельно.

Залізничники закликають громадян бути уважними та обережними в поїздах, на платформах, поблизу колій тощо, чітко дотримуватись правил безпеки заради свого здоров’я та життя.