slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Готуємо електропоїзди до літніх пасажирських перевезень 22/3/2012

У службі приміських пасажирських перевезень Придніпровської залізниці розпочали підготовку до роботи у літній період.

Зазвичай початку літнього сезону пасажирських перевезень передує весняний комісійний огляд моторвагонного рухомого складу, покликаний перевірити його технічний, протипожежний і санітарно-гігієнічний стан.

Цьогоріч комісійному огляду підлягатимуть 282 секції електропоїздів, зокрема 181 ЕР-1,2; 25 ЕР2Т; 76 ЕПЛ2Т.

Увесь рухомий склад до літа неодмінно помиють, для чого будуть задіяні 4 вагономийні комплекси (по одному в кожному моторвагонному депо). На поточний момент ці комплекси знаходяться у справному стані й повністю готові до роботи.

Під час весняного комісійного огляду мають повністю пофарбувати 48 секцій електропоїздів, частково – 65; відремонтувати низку лінійного обладнання.

До початку літніх пасажирських перевезень Київський електровозоремонтний завод зобов’язався капітально відремонтувати для Придніпровської магістралі електропоїзд ЕР2Т-7222.

Фахівці ж підприємства спільно з представниками ДП „Державний науково-дослідний центр залізничного транспорту України» вже почали технічне обстеження електропоїздів ЕР1-231 Запорізького моторвагонного депо та ЕР1-234 Сімферопольського моторвагонного депо, щоб подовжити термін служби цих локомотивів.

Також проводиться перевірка укомплектування моторвагонного рухомого складу, будівель та приміщень моторвагонних депо необхідним запасом первинних засобів пожежогасіння і протипожежного інвентарю, зокрема сертифікованими вогнегасниками, контролюється і своєчасність технічного обслуговування самих вогнегасників, справність систем пожежної сигналізації на стаціонарних об’єктах моторвагонних депо і в рухомому складі.

На поточний момент уже практично вирішені й питання кадрового укомплектування моторвагонних депо слюсарями та мийниками-прибиральниками, а також забезпечення моторвагонних підприємств запасними частинами й матеріалами для якісного проведення весняного комісійного огляду.