slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

З початку року через власну необережність на травмувалось 19 громадян 11/4/2012

За перший квартал 2012 року через порушення правил безпеки на залізничному транспорті на об’єктах Придніпровської магістралі травмувались 19 громадян, з яких 10 – смертельно.

Головні причини травмування сторонніх осіб на залізниці за цей період - перехід колій у невстановлених місцях (11 випадків), перед поїздом, що наближається (3 випадки), ходіння коліями (2 випадки).

Аби попередити невиробничий травматизм, на усіх вокзалах і станціях Придніпровської магістралі пасажирів регулярно інформують по гучному зв’язку про правила безпеки на залізничному транспорті, сповіщають про наближення й відправлення поїздів, проведення біля пасажирських платформ та в місцях переходу через залізничні колії маневрових робіт.

Усі вокзали й станції Придніпровської залізниці обладнані стендами з інформацією попереджувального змісту. З правилами безпеки на залізничному транспорті можна ознайомитись і у вагонах пасажирських та електропоїздів.

Дбають на підприємстві і про належний стан залізничних переїздів, посадкових платформ, зовнішнього освітлення станцій та вокзалів тощо.

Фахівці Придніпровської залізниці кілька разів на рік проводять місячники профілактично-роз’яснювальної роботи із запобігання випадкам невиробничого травматизму на залізничному транспорті серед учнів навчальних закладів, розташованих у районах, прилеглих до залізничних колій. Перший цього року розпочався 2-го й триватиме по 20 квітня.

Залізничники закликають громадян бути уважними та обережними в поїздах, на платформах, поблизу колій тощо, чітко дотримуватись правил безпеки заради свого здоров’я та життя.