slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні ветерани! 7/5/2012

Прийміть найтепліші вітання з нагоди великого й радісного свята - Дня Перемоги.

Наше й нові покоління завжди пам’ятатимуть Велику Перемогу над фашизмом, шануватимуть імена тих, хто віддав свої життя заради свободи й миру на рідній землі, у наших серцях вічно житиме подвиг ветеранів-фронтовиків, трудівників тилу і тих, хто піднімав з попелу розорену й зруйновану країну.Прийміть найтепліші вітання з нагоди великого й радісного свята - Дня Перемоги.

Наше й нові покоління завжди пам’ятатимуть Велику Перемогу над фашизмом, шануватимуть імена тих, хто віддав свої життя заради свободи й миру на рідній землі, у наших серцях вічно житиме подвиг ветеранів-фронтовиків, трудівників тилу і тих, хто піднімав з попелу розорену й зруйновану країну.

Саме вам ми завдячуємо своїм сьогоденням, можливістю жити й трудитись на рідній землі, ростити дітей і онуків, мріяти й втілювати в життя свої мрії. Саме ваш приклад надихає нас боротись за свою гідність, долати труднощі й перешкоди, вірити в краще майбуття.

Довгих вам років життя у шані й любові рідних та близьких, міцного здоров’я та добробуту - матеріального й душевного, довічної людської вдячності за подаровану світові Велику Перемогу, за ті жертви й зусилля, якими цю перемогу завойовано.

З повагою

Начальник Придніпровської залізниці О.І. Момот

Голова Дорпрофсожу О.В. Букреєв

Голова Ради ветеранів В.О. Козловський