slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Допомога юним спортсменам добратись до місця змагань і зворотно 7/6/2012

Придніпровська залізниця при першій можливості охоче допомагає дітям і молоді.

Нещодавно підліткова команда з 12-ти дніпропетровських спортсменів-багатоборців та їхній тренер Михайло Шабатін завдяки залізничникам Придніпровської магістралі отримали можливість швидко, комфортно і головне - безоплатно добратись до місця змагань на Харківщину й зворотно.

Рішення про допомогу юним спортсменам керівництво підприємства ухвалило, беручи до уваги той факт, що більшість з них – це діти з малозабезпечених родин, а троє - ще й юні залізничники Дніпропетровської дитячої.

«Ми компактно й організовано їхали самі, - говорить тренер і головний суддя змагань Михайло Шабатін, - ще й везли свої велосипеди, необхідні для одного з етапів змагань. Щодо їх транспортування нам також пішли назустріч. А під час висадки-посадки на платформі 108-й км бригадир поїзда особисто стежила за тим, щоб діти встигли неспішно вийти з вагона з усіма речами. Навіть коротку, хвилинну зупинку дещо збільшили», - зазначив М.Шабатін.

До слова, юні підопічні придніпровських залізничників виявились вельми успішними в змаганнях з легкої атлетики, міні-футболу, плавання, велотуризму, спортивної риболовлі та орієнтування, де стали переможцями у віковій категорії 11-14 років.