slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Усі дитячі оздоровчі табори залізниці на літо укомплектували кваліфікованими медиками 11/6/2012

Придніпровська залізниця подбає про здоров`я та безпеку юних відпочивальників під час їхнього літнього відпочинку. У медичній службі магістралі вже підготували близько 40 медичних працівників, які супроводжуватимуть дітвору у відомчі оздоровчі табори.

Весь час, від першої до третьої зміни, про безпеку та здоров`я дітей дбатимуть 3 головних лікарі, 9 лікарів, 18 медичних сестер та 3 – лікарі-стоматологи. За кожною дитячою групою закріплять по одному медичному працівнику.

Усі дитячі оздоровниці забезпечені медикаментами, медичним обладнанням та наборами невідкладної допомоги. Установлено постійний контроль за санітарно – епідеміологічним станом оздоровчих закладів, організацією якісного харчування, охороною життя і здоров’я дітей, гарантуванням безпеки дітей під час проведення екскурсій, походів, купання у водоймах.

Визначено графік, за яким керівництво медичної служби, дорожньої СЕС та головні лікарі відділкових клінічних лікарень Придніпровської магістралі будуть приїздити з контролем до дитячих оздоровчих таборів.

Нагадаємо, на Придніпровській залізниці діють 3 відомчих літніх дитячих оздоровчих табори – «імені Ю.Гагаріна» (м. Євпаторія), «Айвазовський» (м. Феодосія) та «Сокіл» (Арабатська Стрілка). Оздоровчий сезон у них стартує 14 червня та триватиме до 18 серпня. За цей час планують оздоровити майже 3,5 тис. дітей залізничників.