slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці бережуть своїх працівників від спеки 19/6/2012

На Придніпровській магістралі подбали, аби залізничники, які працюють на відкритому повітрі, у спекотну погоду менше знаходились під палючим сонцем.

Для цього на підприємстві обмежили проведення ремонтно-колійних робіт, які пов’язані з поточним утриманням колії, пристроїв контактної мережі, сигналізації, централізації та блокування, а не викликані необхідністю гарантувати безпеку руху поїздів.

Спільно з профспілковими організаціями розглянуто можливість змістити для таких категорій працівників початок робочого дня, а також влаштовувати тривалі перерви у часи температурного піку.

Крім того, якщо температура повітря перевищує 30 градусів, то кожен залізничник, який постійно або тимчасово працює просто неба, безоплатно отримує не менше 1,5 літра води на добу.

Для довідки: ДП «Придніпровська залізниця» - одна з найбільших залізниць України. До її складу входять чотири дирекції залізничних перевезень (Дніпропетровська, Криворізька, Запорізька та Кримська), перевізна робота виконується 248 станціями, загальна чисельність працівників перевищує 61 тис. осіб.