slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Відомчі лікарні залізниці поповнились новим медобладнанням 21/6/2012

На Придніпровській магістралі дбають про здоров`я залізничників та створення сучасної лікувальної бази у закладах відомчої медицини.

Нещодавно спеціально для клінічних лікарень станцій Кривий Ріг-Головний, Запоріжжя-2 та Сімферополь залізниця придбала обладнання на 1,4 млн грн.

Лікарні станцій Запоріжжя-2 та Сімферополь отримали нові лапараскопічні стійки, тож відтепер хірургічні втручання тут проводитимуть на якісно новому рівні.

Для відділкової лікарні станції Кривий Ріг-Головний магістраль придбала апарат для проведення контактної літотрипсії (подрібнення каміння). Такий прилад, до речі, на Дніпропетровщині має лише обласна клінічна лікарня ім. І.І.Мечникова. Завдяки йому подрібнення каміння у хворого відбувається без ураження сусідніх тканин, як після дистанційного подрібнення, прилад направлено діє лише на потрібне утворення. Завдяки такому підходу пацієнти швидше одужують, післяопераційний період у них протікає без ускладнень.

На новому апараті контактної літотрипсії медики відомчої криворізької лікарні провели вже близько 20 хірургічних втручань.