slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Магістраль поповнить залізничну лікарню станції Кривий Ріг сучасним обладнанням 2/7/2012

Придніпровська залізниця продовжує оновлювати свої медичні заклади. Зараз активні роботи ведуться у фізіотерапевтичному відділенні лікарні станції Кривий Ріг-Головний. У ньому ремонтують приміщення, замінюють комунікації та каналізацію, працюють над благоустроєм прилеглої території.

До відремонтованого відділення залізниця планує закупити аерокріокамеру, яка використовується для профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій, серцево-судинних, бронхо-легеневих та онкозахворювань, дозволить полегшити стан хворих на хронічний гепатит, допомагає вилікувати ревматоїдний поліартрит, варикозне розширенню судин та дерматологічні захворювання (екзему, нейродерміт, псоріаз тощо). Сюди ж установлять гідромасажну ванну, магнітоліт, душ Шарко та ін. Загалом на облаштування фізіотерапевтичного відділення ст. Кривий Ріг-Головний магістраль запланувала направити близько 1, 5 млн грн.

Нагадаємо, що у 2012 році на оновлення своїх медичних закладів Придніпровська залізниця виділяє близько 3, 4 млн. грн. Протягом року магістраль разом з фізіотерапевтичним відділенням лікарні станції Кривий Ріг Головний відремонтує дитяче відділення дорожньої клінічної лікарні у Дніпропетровську, замінить опалювальні котли в поліклініці станції Нікополь тощо.