slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На 8 найбільш популярних поїздів пасажири можуть придбати квитки за 60 діб 3/7/2012

Державна адміністрація залізничного транспорту України звертає увагу пасажирів на те, що з 19 червня 2012 року встановлено термін попереднього резервування проїзних документів 60 діб, на поїзди: № 20/20 Луганськ – Київ – Луганськ, №38/37 Донецьк – Київ – Донецьк, №44/43 Івано-Франківськ – Київ – Івано-Франківськ, №92/91 Львів – Київ – Львів, №12/11 Київ – Сімферополь – Київ, №67/68 Київ – Варшава – Київ, №81/82 Київ – Ужгород – Київ, №106/105 Одеса – Київ – Одеса. Ці поїзди курсують щоденно упродовж року.

Основною метою впровадження даної послуги є розширення можливостей для пасажирів. «Пасажир має змогу завчасно замовити та придбати квиток, завернувшись до залізничних кас чи за допомогою мережі Internet. А залізничники, в свою чергу, матимуть можливість слідкувати за попитом та населеністю поїздів. Це є актуальним особливо на свята, коли значно зростає попит на квитки», – зазначають фахівці Головного пасажирського управління Укрзалізниці.

Послуга резервування проїзних документів за 90 діб призупинена у зв’язку відсутністю достатнього попиту на неї.

Попередній продаж проїзних документів на усі інші поїзди у діючому графіку руху поки що здійснюватиметься, як і раніше, за 45 діб до дати відправлення.

У разі зміни терміну попереднього резервування проїзних документів на інші поїзди буде повідомлено на офіційному сайті Укрзалізниці та у ЗМІ.