slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На будівництво конкорсу на вокзалі Сімферополь направлено вже понад 10,5 мільйона гривень 1/8/2012

Придніпровська залізниця активно веде будівництво конкорсу (переходу) з касовим павільйоном на вокзалі Сімферополь.

Станом на 31 липня 2012 року тут вже виконано робіт на загальну суму 10 млн 550 тис. грн.

Зокрема, змонтований з металоконструкцій каркас конкорсу для утеплення облицьовано панелями типу «сандвіч», укладено залізобетонні плити перекриття, улаштовано покрівлю, а також підлогу майбутньої пішохідної споруди, змонтовано залізобетонні сходи тощо. Наразі монтуються віконні вітражі конкорсу та вентильовані фасадні системи (декоративні панелі).

Триває й будівництво касового павільйону для приміського залізничного сполучення, улаштування каналізаційних та водопровідних мереж, телефонних і енергокомунікацій.

«Модернізацію інфраструктури приміського залізничного вузла вокзалу Сімферополь ми виконуємо відповідно до доручення Президента України, - говорить начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот. - Це підвищить пропускну спроможність вокзалу, поліпшить умови обслуговування й безпеку пасажирів, дозволить раціонально розподілити пасажиропотоки дальнього та приміського сполучення. Пасажири, що приїздять до Криму чи повертаються з відпочинку, зможуть швидко й зручно придбати квитки і сісти до необхідного їм поїзда», - підкреслив Олександр Момот.

Нагадаємо, що новий конкорс з касовим павільйоном на вокзалі Сімферополь Придніпровська залізниця планує здати у третьому кварталі 2012 року. Загальна вартість виконаних робіт складе 35,7 млн грн.