slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Алгоритм роботи з повернення коштів на банківську карту пасажирам 8/8/2012

Придніпровська залізниця нагадує пасажирам, які придбали квитки, сплативши за них банківською пластиковою картою, але за певних причин не скористались проїзними документами, алгоритм дій для повернення коштів:

1. Звернутись до спеціальної каси на вокзалі, яка займається поверненням коштів за невикористані проїзні документи.

2. Пред`явити касиру документ, що засвідчує особу. Касир повертає місця в систему, надаючи пасажиру перекреслений квиток та бланк, який підтверджує повернення проїзного документу.

3. Звернутись до відділу вокзалів пасажирської служби Придніпровської залізниці для написання заяви або направити таку заяву самостійно поштою.

4. У заяві вказати прізвище, ім`я та по батькові, місце проживання, контактний номер телефону, назву банку, номер платіжної карти (16 цифр) та причину повернення коштів.

5. Протягом місяця з моменту реєстрації заяви у пасажирській службі кошти будуть повернені на банківську карту, якою пасажир оплачував дані квитки.

Для довідки: відділ вокзалів пасажирської служби знаходиться в управлінні Придніпровської залізниці за адресою: Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса, 108, індекс 49600, 4-й поверх, кімната 445. Телефон для довідок: (056)793 05 87.