slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До 2014 року на станції Запоріжжя-Ліве запрацює пункт усунення комерційних несправностей 28/8/2012

До 2014 року Придніпровська залізниця запланувала ввести в експлуатацію вдосконалений пункт усунення комерційних несправностей на станції Запоріжжя-Ліве Запорізької дирекції залізничних перевезень (на базі вже існуючого пункту комерційного огляду вагонів).

Передбачається, що це буде цілий комплекс, розташований у зручному місці, із сучасним технічним оснащенням, підведенням залізничних колій і автомобільних шляхів, призначений покращити технології комерційного огляду вагонів і забезпечити повне усунення недоліків, які при цьому виявляються.

Проект оновленого пункту усунення комерційних несправностей для Придніпровської залізниці був розроблений фахівцями ДП «Дніпрозалізничпроект».

Будівництво стартувало у липні 2012 року. На поточний момент вже виконано значні обсяги земельних робіт, вкладено стрілочний перевід, ведуться роботи з водовідведення. До кінця цього року на будівельному майданчику мають укласти нові залізничні колії та встановити тензометричні статичні вагонні ваги, а за 2 роки – виконати увесь комплекс запланованих робіт.

Нагадаємо, що аналогічний пункт усунення комерційних несправностей з 2007 року діє на станції Нижньодніпровськ-Вузол Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень.