slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця оздоровить своїх пенсіонерів на Хмельниччині 29/8/2012

Першого вересня лінійна лікарня села Клубівка, що у Хмельницькій області, на два тижні прийме 35 пенсіонерів-залізничників Придніпровської магістралі.

За цей час колишні працівники підприємства не тільки відпочинуть й наберуться сил у екологічно чистому й мальовничому куточку Західної України, але й під наглядом лікарів пройдуть необхідні їм за показаннями медично-оздоровчі процедури.

Вартість перебування у лікарні однієї людини становить близько 6 тис. грн, однак усі витрати (а це понад 200 тис.грн) Придніпровська залізниця традиційно взяла на себе.

«Ветерани та пенсіонери-залізничники – це наша мудрість і досвід, наша опора та гордість. Вони піднімали й розбудовували наше підприємство, всю залізничну галузь, - відзначив начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот. – Тому наш святий обов’язок - підтримувати та допомагати їм, забезпечити їм гідний соціальний захист».

Нагадаємо, що на Придніпровській залізниці активно діє соціальна програма з підтримки пенсіонерів-залізничників. Власним коштом магістраль надає їм путівки на оздоровлення і відпочинок у відомчі санаторії й пансіонати, до їх послуг залізничні лікарні. Підприємство вносить за колишніх своїх працівників повну суму страхових медичних платежів, передплачує їм відомчі видання.