slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Хід робіт на ділянці запровадження швидкісного руху Дніпропетровськ – П`ятихатки 29/8/2012

Придніпровська залізниця продовжує готувати ділянку Дніпропетровськ-П`ятихатки до курсування електропоїздів Інтерсіті+ типу «Хюндай».

На поточний момент причетні служби колії, сигналізації та зв’язку, електропостачання, будівельно-монтажних і цивільних споруд Придніпровської залізниці вже виконали на цьому відрізку шляху робіт на суму 65 млн 670,6 тис. грн.

Зокрема, колійниками модернізовано 14,6 км колії, середнім ремонтом відремонтовано 2,9 км колії, комплексно-оздоровчим - 4,8. Виправно-підбивно-рихтувальними машинами (ВПР) пройдено 40,6 км колії.

На станціях П`ятихатки-Стикова, Верхньодніпровськ, Сухачівка, Діївка, Баглій новими на залізобетонних брусах замінили 9 стрілочних переводів. Виконано середній ремонт 6 комплектів стрілочних переводів на станціях Горяїнове, Сухачівка, Баглій, Дніпродзержинськ-Пасажирський, Верхньодніпровськ, Воскобійня та Верхівцеве.

Силами служби сигналізації та зв’язку виконано низку робіт з ремонту кабелю та засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу, а також фарбувальні роботи.

Енергетики підприємства виконали ревізію й регулювання 125,6 км контактної підвіски із заміною дефектних елементів, перевлаштували контактні мережі у 4 кривих дільницях колії, 48 ізоляторів замінили на полімерні, встановили 47 опор контактної мережі та анкерів тощо.

Служба будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд привела до потрібних габаритів платформи на перегонах Верхньодніпровськ - Войскобійня, Діївка - Сухачівка, Горяїнове – Діївка та ін.

«Україна й Дніпропетровщина входять у нову еру – високих швидкостей і передових технологій, - говорить начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот. – Ми реально, а не папері інтегруємось у Європу, приймаючи і використовуючи передові європейські стандарти швидкості, комфорту й безпеки. Нещодавно ми разом із губернатором Олександром Вілкулом відкривали рух поїздів, які зі швидкістю 160 км\год з’єднали Дніпропетровськ з Харковом та Донецьком. На черзі – столиця».

Загалом на роботи з підготовки ділянки Дніпропетровськ - П`ятихатки до руху швидкісних поїздів магістраль запланувала направити 113 млн. 155 тис. грн.