slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці підбили підсумки виконання колдоговору за перше півріччя 2012 року 10/9/2012

На Придніпровській залізниці обговорили виконання зобов’язань колективного договору за перше півріччя 2012 року. Перед присутніми виступили в.о. начальника Придніпровської магістралі Юрій Тищенко, голова Дорожньої профспілкової організації (Дорпрофсожу) Олександр Букреєв, начальник служби організації праці, заробітної плати і структур управління Тетяна Долгополова.

Завдяки стабільній роботі Придніпровської залізниці за цей період на виконання зобов’язань колективного договору з прибутку підприємства було направлено 145,5 млн. гривень.

Порівняно з показниками минулого року середня заробітна плата залізничників зросла на 564,4 грн (18,3%) та склала 3 тис. 656 грн.

Визнано задовільними господарське утримання, капітальний та поточний ремонти оздоровчих закладів, дитячих залізниць, закладів культурного та спортивного призначення, на що з початку року магістраль витратила 18,8 млн. грн.

Витрати на заходи з охорони праці за цей період склали 18,5 млн. грн. На забезпечення працівників залізниці спецодягом, взуттям та іншими засобами індивідуального захисту направили 6,7 млн. грн.

За результатами 6 місяців 2012 року керівництво Придніпровської залізниці та президія Дорпрофсожу відзначили, що зобов’язання колективного договору магістралі за перше півріччя 2012 року в основному виконано.