slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця вакцинує проти грипу 6, 5 тис. працівників 25/10/2012

Придніпровська залізниця подбає, аби під час чергової епідемії її працівники не хворіли на грип. Для цього магістраль придбає високоякісну вакцину, на закупівлю якої вже виділили 454 тис. гривень.

На початку листопада щеплення зроблять близько 6,5 тис. придніпровських залізничників, чия робота пов`язана з тісним і постійним контактом з людьми: членам поїзних бригад, зокрема провідникам вагонів, а також касирам, черговим по вокзалу та ін.

«Ми щороку проводимо вакцинацію наших працівників, щоб уберегти їх (а опосередковано і членів їхніх родин та наших пасажирів) від грипу. Тож і узимку залізничники, надаючи послуги з перевезень, працюватимуть так же оперативно і якісно, як завжди», - відзначив начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

За словами начальника медичної служби магістралі Олексія Григорука, щеплення є надійним засобом збереження здоров`я та ефективної профілактики захворювань. Крім того, для протидії грипу та ГРВІ О.Григорук радить не забувати й про звичні речі, доступні кожній людині: свіже повітря, теплий одяг і взуття, свіжі овочі та фрукти, фізичні навантаження й спорт. І, звичайно ж, побільше приємних емоцій.