slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця підготувала до роботи взимку 277 секцій електропоїздів 15/11/2012

Сто вісімдесят секцій серії ЕР-1,2; сімдесят три - серії ЕПЛ2Т та двадцять чотири – серії ЕР2Т готові до роботи в зимовий період.

За період осіннього комісійного огляду, що тривав з 15 вересня до 30 жовтня поточного року, на цих секціях виконано повний обсяг робіт, передбачених технічним обслуговуванням ТО-3 та поточним ремонтом ПР-1, а також вжито заходи до поліпшення їх санітарно-гігієнічного та культурного стану, зокрема проведено спецмиття й упорядкування салонів.

Для гарантування пожежної безпеки електропоїздів у зимовий період їх експлуатації ретельно перевірено кріплення усіх електричних дротів, наявність додаткової ізоляції в місцях їх контакту з різного роду поверхнями, правильність укладання проводів і кабелів на арматурі, справність пожежної сигналізації та апаратури захисту від струму короткого замикання, а також укомплектування секцій первинними засобами пожежогасіння.

Посилена увага приділялась і ревізії систем електроопалення вагонів, перевірено також справність санвузлів і систем підігріву водяних баків у вагонах, де вони є.

Під час підготовки електропоїздів до роботи в зимових умовах виконано заміну літніх мастил на зимові, захист двигунів від потрапляння в них снігу, струмоприймачі електропоїздів переведено на зимовий режим роботи.

Загальна вартість підготовчих робіт склала 2 млн 132,9 тис. гривень. Крім того, за цей час в умовах депо пройшли капітальний ремонт 5 секцій електропоїздів серії ЕР-126 та 4 - серії ЕПЛ2Т013 на суму 4 млн 175,1 тис. гривень