slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дніпропетровська дитяча залізниця прийняла на навчання 400 дітей 20/11/2012

Дніпропетровська дитяча залізниця цьогоріч прийняла на навчання 400 юних вихованців віком 11-12 років із середніх шкіл міст Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Синельникове, Підгороднє та селища Таромське.

Навчатимуться юні залізничники 4 роки. Протягом першого року їм прочитають загальний курс про діяльність залізниці, на другому - розподілять на гуртки за напрямками - служба колії, безпека руху, сигналізація та зв`язок локомотивне та вагонне господарство. Решта часу піде на поглиблення і практичне закріплення отриманих знань.

«Дитяча залізниця із задоволенням приймає кожну дитину, яка у майбутньому хоче стати залізничником. Завдяки керівництву Придніпровської магістралі у нас створені всі умови для повноцінного виховання та навчання: професійні інструктори, гарна матеріально-технічна навчальна база та рухомий склад, які чи не щороку оновлюються й поповнюються. Ми впевнені в успішному майбутньому кожного нашого вихованця», - розповів начальник Дніпропетровської дитячої залізниці Роман Куриленко.

Нагадаємо, що у цьому році 55 вихованців Дніпропетровської дитячої стали студентами професійно-технічних навчальних закладів та вишів. З них 30 вступили до Дніпропетровського технікуму залізничного транспорту, 10 – поповнили лави студентів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна, ще 15 - Дніпропетровського професійного залізничного ліцею № 56.