slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Кімнати відпочинку на вокзалі користуються все більшою популярністю серед пасажирів 12/12/2012

Переваги залізничних кімнат відпочинку розуміють усе більше пасажирів Придніпровської залізниці та гостей міста.

Комфорт, зручне розташування та вдала транспортна розв`язка, близькість до великих торговельних центрів, закладів та установ – саме за цими критеріями подорожуючі та гості обласного центру все частіше обирають вокзальні кімнати відпочинку. З початку року у них вже побувало близько 4 тисяч чоловік (3100 – у звичайних кімнатах та 860 – у кімнатах підвищеного комфорту).

До послуг гостей дві одномісні кімнати підвищеного комфорту на 1-му поверсі, у кожній з яких знаходиться велике ліжко, телевізор, холодильник, кондиціонер, письмовий стіл, душова кімната та санвузол. Вартість перебування в кімнаті «люкс» - 350 грн за добу та 200 грн за 12 годин.

Не менш зручними є і звичайні кімнати відпочинку. Їх на вокзалі шість - п’ять двомісних і одна тримісна, знаходяться вони на 3-4 поверхах. Перебування у двомісній кімнаті відпочинку обійдеться пасажиру в 200 грн за добу та 150 грн за 12 годин (кожне ліжко), у тримісній - 150 та 100 грн відповідно.

Усі кімнати відпочинку на вокзалі Дніпропетровськ-Головний також надають відвідувачам різноманітні побутові зручності - від фену та праски (4 грн) до камер схову (7 грн).

Залізничний вокзал Дніпропетровськ - Головний запрошує пасажирів та гостей міста скористатись кімнатами відпочинку.

Щодо наявності вільних кімнат або місць у них телефонуйте за номером (056)793–53–83.